Vir zaštita traži zaštitare, nudi stalni radni odnos, regres, topli obrok, teretanu…

Virsko općinsko poduzeće Vir zaštita traži dvije osobe, muške ili ženske, za rad na poslovima tjelesne zaštite, intervencije i na redarskim poslovima. Rad se obavlja u smjenama uključujući noćni rad, a uvjeti koji se traže su srednja stručna sprema (PKV, KV, VKV, SSS) i licenca z zaštitara (dopuštenje nadležne Policijske uprave za poslove privatne zaštite). Prijaviti se mogu kandidati koji ne posjeduju rješenje za obavljanje poslova privatne zaštite, jer poslodavac u cijelosti snosi troškove osposobljavanja, odnosno prekvalifikacije za poslove zaštitara.

Vir zaštita kandidatima nudi stalni radni odnos, vrlo stimulativna i redovna primanja, plaćeni putni trošak u punom iznosu, prigodne godišnje nagrade (božićnica, uskrsnica i regres), mogućnost smještaja, mogućnost napredovanja, besplatno korištenje teretane, besplatnu edukaciju i usavršavanje te topli obrok. Na ovaj se oglas svaki kandidat može javiti do 18. lipnja putem linka za prijavu (www.moj- posao.net/Posao/465703/Zastitar-mz/) ili telefonski (+385 91 157 8868).


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...