Zadarsko područje bez novooboljelih, s radom prestaju COVID ambulanta i stomatološka ordinacija za pacijente sa sumnjom na koronu

Nema novooboljelih osoba na području Zadarske županije, a tijekom jučerašnjeg dana  12 testiranih uzoraka bilo je negativno. Aktivni nadzor provodi se nad samo jednom osobom, a istekao je za 3871.

Nastavno na povoljnu epidemiološku situaciju te postepenu normalizaciju rada zdravstvenog sustava, iz Ministarstva zdravstva stiglo je mišljenje  o opravdanosti obustave rada izdvojenih ambulanti za pregled bolesnika pod sumnjom na zaraženost koronavirusom tzv. „COVID-19 ambulante“ u djelatnosti obiteljske/opće medicine i dentalne medicine.

Tako da sa sutrašnjim danom (utorak, 2. lipnja 2020.) prestaje s radom COVID ambulanta na Ravnicama te izdvojena ordinacija Doma zdravlja za hitna stanja u dentalnoj medicini za pacijente sa sumnjom na zaraženost od koronavirusa.

Prostori posebno izdvojenih ambulanti za pregled bolesnika pod sumnjom na zaraženost bit će u svakom trenutku spremni za eventualno potrebno ponovno aktiviranje rada.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...