ZADRANIN IZA REŠETAKA Svakodnevno nazivao i slao prijeteće poruke poznaniku, policija mu u stanu pronašla pušku

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je, u službi dežurstva, ispitalo privedenog hrvatskog državljanina (1966.) zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela nametljivo ponašanje, prijetnje i kazneno djelo nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksploziva.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičenik od 9. travnja do 10. lipnja 2020. u Zadru, iako ga je oštećenik u više navrata upozorio kako ne želi imati kontakte s njim, kontinuirano i svakodnevno ga sa svog mobilnog telefona nazivao i slao mu poruke u kojima ga je, između ostalog, vrijeđao i nazivao ga raznim pogrdnim riječima. Osnovano se sumnja da je od 9. do 10. travnja 2020. u Zadru, u cilju da ga uplaši i uznemiri, na njegov mobilni telefon u više navrata poslao poruke prijetećeg sadržaja, koje su kod oštećenika izazvale osjećaj uznemirenosti i straha za vlastitu sigurnost i život.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičenik 11. lipnja 2020. u Zadru, držao pušku nepoznate marke skraćene cijevi i kundak.

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...