Zadranin najavio bombu; Reljić napada titulu srednje kategorije protiv Jurkovića!

Iako je prvobitno najavljeno, nakon što je dugo bio uopće bez protivnika, kako će se Goran Reljić na SBC 28 priredbi boriti protiv Alexandra Poppecka te da će Miro Jurković titulu SBC prvaka braniti protiv Amilcara Alvesa iz Brazila, na kraju je ipak ugovorena borba koja je kroz medije posljednjih dana zaintrigirala domaću MMA scenu. Bivši UFC-ov borac te KSW prvak, Goran Reljić, još će se jednom spustiti u kategoriju do 84 kilograma, no ovim putem da bi napao titulu prvaka, prenosi Fightsite.

Riječ je o tituli koju je Somborac Miro Jurković (10-1) osvojio u prosincu prošle godine.

36-godišnji Goran Reljić (18-8) vjeruje kako je sad tek dostigao vrhunac svoje karijere i nada se kako će se još jednom naći u Octagonu najveće svjetske promocije. SBC titula bi mu to mogla donijeti pa ovu borbu možemo smatrati i svojevrsnom borbom za ulaznicu u UFC. Svoj posljednji nastup, ujedno i SBC debi, Goran je također odradio na SBC 27 priredbi, kad je nokautom u drugoj rundi savladao Pedra Dos Santosa.

SBC 28 održat će se na livadi ispred SPC dvorane u Odžacima, 19. lipnja, a promocija bi nakon ove objave uskoro mogla objaviti i cijeli program, koji ćemo tada odmah prenijeti i na našem portalu. Time će SBC postati jedna od prvih europskih MMA promocija, ako ne i prva, koja se vraća priredbama uz prisustvo gledatelja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...