Zverev nakon turnira u Zadru trebao biti u samoizolaciji, snimljen kako tulumari

Prošle nedjelje otkazano je finale Adria Toura u Zadru nakon što je Grigor Dimitrov objavio da je zaražen koronavirusom. Osim njega ispostavilo se da su zaraženi i Borna Ćorić te prvi igrač svijeta Novak Đoković, dok su drugi sudionici turnira nakon prvih testiranja bili negativni.

Unatoč tome svi su dužni otići u samoizolaciju na dva tjedna nakon što su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim osobama, a jedan od njih koji je to morao napraviti jest 7. tenisač svijeta Alexander Zverev. On je, štoviše, nakon negativnog testa obećao da će to napraviti.

“Duboko se ispričavam svima koje sam izložio riziku. Nastavit ću slijediti upute samoizolacije. Ostanite sigurni”, glasila je poruka mlađeg Zvereva prošlog ponedjeljka kada je njegov test bio negativan.

Ove nedjelje, dakle ni tjedan dana kasnije, Zverev je snimljen na Instagram storyju stanovitom Philipp Pleina kako se u masi ljudi zabavlja, donosi dnevnik.hr.

Video se brzinom munje proširio društvenim mrežama i bit će zanimljivo vidjeti kako će mladi njemački tenisač opravdati svoju “samoizolaciju”. I da su mu sva tri testa bila negativna, njegova je dužnost biti u samoizolaciji 14 dana.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...