Daniel Radeta jedini se kandidirao za mjesto predsjednika zadarskog SDP-a

Gradski vijećnik SDP-a, Daniel Radeta, jedini je kandidat za mjesto predsjednika Gradskog odbora stranke, utvrdila je izborna komisija.

Neki o čijim se imenima spekuliralo, očito su odustali, pa je sve izvjesnije kako će Radeta preuzeti zadarsku organizaciju koju, nakon ostavke bivšeg predsjednika, već mjesecima vodi povjerenik.

– Na temelju Odluke Gradske izborne komisije SDP-a Zadar utvrđene su sve pravovaljane kandidature za tijela Gradske organizacije SDP-a Zadar, među kojima je i moja kandidatura za predsjednika. Za ostala tijela stranke kandidirao se veći broj mojih stranačkih kolegica i kolega, a činjenicu da je moja kandidatura za predsjednika jedina, osobno smatram porukom članova SDP-a da me podupiru i žele na čelu Gradske organizacije. Međutim, u ovom trenutku fokus su nam svakako parlamentarni izbori na kojima želimo postići što bolji rezultat, kazao je, između ostalog, Radeta.

Za mjesto potpredsjednika ili potpredsjednice Gradskog odbora kandidiralo se pak osam članova: Atanasija Babović, Damir Berković, Erol Gaši, Sandra Lordanić Lukavac, Nino Mrčela, Goran Perović, Danijela Vukoša i Ivan Zekanović. O tome tko će biti izabran na ove dužnosti saznat ćemo 11. srpnja kada će u zadarskom SDP-u biti održana izborna skupština.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...