Direktor HTZ-a Staničić danas u Zadru

Hrvatska turistička zajednica, u suradnji s Turističkom zajednicom Zadarske županije, organizira koordinacijski sastanak u sklopu kojeg će direktor HTZ-a Kristjan Staničić predstaviti promotivne aktivnosti HTZ-a u 2020. godini.

Razgovarat će se i o stanju na tržištima, dosad realiziranom turističkom prometu s osvrtom na očekivanja od turističke sezone, ali i o zajedničkim promotivnim aktivnostima koje će HTZ provoditi u suradnji s turističkim zajednicama s područja Zadarske županije.

Sastanak će se održati u hotelu Kolovare. Uz direktora Staničića koordinacijskom sastanku prisustvovat će direktorica TZ Zadarske županije Mihaela Kadija, kao i predstavnici turističkih zajednica gradova i općina s područja Zadarske županije.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...