“Đokovića će više pamtiti po Zadru, nego po Grand Slamovima”; Bivši tenisač “opalio” po susjedu

Brojni uglednici, ali i prolaznici u svjetskom tenisu, kojima brojke Novaka Đokovića možda i nisu najbolje “sjele”, koriste ovu situaciju ne bi li i dodatno “utrljali sol na ranu” u jednom objektivno debaklu prvog tenisača svijeta.

U priču se uključio Sever Dron, kojeg pamte samo najbolji poznavatelji tenisa iz vremena dok je Nikola Pilić briljirao na Wimbledonu, Roland Garrosu. Riječ je o bivšem rumunjskom Davis Cup reprezentativcu, a koji je kasnije bio poznat i priznat kao trener jednom Henriju Leconteu, Julie Halard, piše Jutarnji list.

“Mislim da će Đoković biti upamćen više zbog ovog debakla s Adria Tourom i zbog ove situacije, nego po broju osvojenih Grand Slam naslova”, rekao je 76-godišnji Rumunj, te pojašnjava:

“Isto je bilo i sa Šarapovom koju danas pamte po dopingu, a ne po Grand Slam naslovima. Šteta je zbog djece koja gledaju kako se njihovi heroji spuštaju i padaju”.

Marija Šarapova pala je na dopingu 2016. godine što je bila mrlja u ionako briljantnoj karijeri do tada, jer je jedna od najatraktivnijih igračica tog vremena osvojila sva četiri Grand Slam naslova.

“Više se priča o njezinom dopingu danas nego o sjajnom tenisu. Tako će biti i s Đokovićem”, zaključuje, piše Jutarnji list.

Novak Đoković je lansirao Adria Tour, a ideja je bila da se, osim u Beogradu i Zadru, igra i u Podgorici, Banja Luci, te ekshibicija u Sarajevu. Zbog “provale” koronavirusa turnir je prekinut već u Zadru (sat vremena prije finala), kad je Grigor Dimitrov objavio da je pozitivan. Nakon toga napada se Đokovića sa svih strana…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...