Hummels uživa u Posedarju, časti se iz boce toliko velike i skupe da će vam se zavrtjeti

­Mats Hummels, branič dortmundske Borussije, očito se dobro zabavlja otkako je završila bundesligaška sezona. Njegova posljednja objava na Instagramu obožavateljima je otkrila da je častio iz goleme boce šampanjca čija tržišna vrijednost, tako barem piše list Bild, iznosi više od 13 tisuća kuna!

Bocu od 15 litara nazvao je svojom najgorom kupnjom u životu, a o njoj je prije nekoliko tjedana progovorio tijekom gostovanja kod njemačkih komičara Tommija Schmitta i Felixa Lobrechta.

– Ta je boca zapravo trebala biti kruna jedne klupske šale. Međutim, kada mi je dostavljena, šala je već bila prošlo svršeno vrijeme. Ostala je tako stajati u mom domu kao dokaz te ludosti – pojasnio je Hummels koji je nedavno upitao svoje pratitelje na Instagramu, a ima ih preko tri milijuna, žele li je vidjeti.

Budući da je 88% sudionika ankete izrazilo želju da im prikaže to “čudovište”, Hummels je bocu fotografirao i pritom skupio gotovo 150 tisuća lajkova.

Dodajmo svemu da Huimmels već godinama ljetuje u svojoj luksuznoj vili u Posedarju, koju je sagradio na terenu od 1700 četvornih metara uz more, prenosi Večernji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...