I Mamić javno brani Đokovića napadnutog zbog Zadra: “Dezinficirajte usta”

Bivši čelnik zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić, koji se u Bosni i Hercegovini skriva od hrvatskoga pravosuđa, u svom prepoznatiljivom stilu stao je u obranu najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića poručivši kritičarima da prije nego izgovore nešto ružno o Đokoviću ‘dobro isperu i dezinficiraju svoja usta’

Neformalni ‘gazda’ Dinama kazao je u utorak za banjalučku Televiziju Elta da ima poruku za sve koji negativno pričaju o Novaku Đokoviću.

‘Htio sam čak i pisati post na tu temu, ali sam odustao da ne dam onim kretenima da se iživljavaju na tom svetom prezimenu, jer bi netko to iskoristio s obzirom na moj sudski postupak. Ali poručujem svima onima koji govore o gospodinu Đokoviću i njegovoj obitelji negativno da prvo dobro isperu i dezinficiraju svoja usta. Jer ono što su obitelj Đoković i on sam postigli u sportu i na humanitarnom planu zaslužuje da mu se u stavu mirno obraćaju ljudi kada izgovaraju njegovo ime’, kazao je Mamić o Đokoviću, koji je poslije povratka iz Zadra bio pozitivan na koronavirus, ali je prošloga tjedna objavio da je imao negativan nalaz.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...