Ivanišević “pobijedio” koronu: “Napokon negativan, ovo je pobjeda u pet setova. Zadre hvala ti”

Nakon dva negativna testa, Goran Ivanišević je 26. lipnja objavio kako je pozitivan na korona virus. Od tada je vrijeme provodio u samoizolaciji i ovih dana se podvrgnuo i petom testu koji je pokazao da je slavni tenisač negativan na virus i to svega nekoliko dana nakon obilježavanja 19 godina od osvajanja Wimbledona…

– Nakon dva negativna i dva pozitivna testa, došao je na red moj omiljeni, peti set. A znate da sam uvijek bio nezgodan u petom setu… Napokon negativan i napokon mogu na slobodu nakon tri tjedna izolacije. Veliko hvala i doktorima na brizi, a posebno hvala i jednom ludom Šibenčaninu, prepoznat će se sam! Zadre, hvala ti što si mi mjesec dana bio sjajan domaćin, sad smo se zbližili na još posebniji način. Vidimo se u nekim ljepšim okolnostima, ali ipak ne tako skoro. Čuvajte se, ljudi, a svim zaraženima što brži oporavak – napisao je Goran.

Podsjetimo, Ivanišević je bio jedan od organizatora Adria Toura u Zadru, a panika je izbila nakon što je Grigor Dimitrov javio 21. lipnja iz Monte Carla da je pozitivan na virus. Finale je odmah otkazano, a svi tenisači su poslani na testiranje. Novak Đoković i njegova supruga Jelena, Borna Ćorić te Goran Ivanišević bili su pozitivni na virus.

Slavni hrvatski tenisač je na prva dva testa bio negativan, a onda su treći i četvrti pokazali da ima Covid-19. Nije imao simptome, a koronu je prebolio u Zadru gdje je tri tjedna proveo u samoizolaciji.

Iste sreće bili su i ostali zaraženi, pišu 24sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...