“Izbor je jednostavan; RESTART ili korupcija i najcrnja Hrvatska u povijesti od njezina osamostaljenja”

Pozivamo građane da izađu na izbore u što većem broju, a da pritom paze na svoje zdravlje i poštuju sve epidemiološke mjere, poručuju iz zadarskog SDP-a biračima u priopćenju koje prenosimo u nastavku..

Hitno nam je potrebna korjenita promjena.

Potreban je RESTART u svim segmentima.

Moramo pokrenuti gospodarstvo, spriječiti daljnja otpuštanja radnika, ali i omogućiti rast plaća i mirovina. Moramo očuvati demokratski poredak, ojačati institucije i stati na branik temeljnih ljudskih prava i sloboda, ali i poticati jednake mogućnost za sve naše građane. Svjesni da nismo svi jednaki, ali da svi moraju imati jednake ili barem približno jednake mogućnosti za uspjeh.

Cilj nam je učiniti vidljivijim probleme ljudi iz malih mjesta, od prometne izoliranosti, preko nedostatka kadrova, do raznih koruptivnih djelatnosti u koje su te male sredine uključene. Stanovnici to sve osjećaju na svojim leđima i najčešće kao rješenje izabiru iseljavanje u druge zemlje. Restart koalicija im nudi mogućnost da se ta situacija promjeni.

Nepravda se duboko uvukla u sve pore našeg društva. Nas cilj je pravedna, poštena, odgovorna, progresivna, solidarna i tolerantna zemlja bez korupcije i diskriminacije. Takvu zemlju jamči naša koalicija – RESTART za novi početak. Izbor je jednostavan, RESTART ili korupcija i najcrnja Hrvatska u povijesti od njezina osamostaljenja na čelu s koalicijom HDZ-Škoro.

Glasaj mudro, ne bacaj uzaludno svoj glas. Izađi i promijeni. Lista broj 14, poručuju iz SDP-a.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...