Izvrsni rezultati čitanosti i slušanosti se nastavljaju; Antena je jedina oglašivačka platforma koja ima smisla!

Iako naša medijska kuća, točnije, naši mediji, već dugi niz mjeseci bilježe kontinuirano izvrsne rezultate čitanosti i slušanosti, nije na odmet još jednom pokazati svima vama koliko je relevantan i čitan medij kojeg svakodnevno konzumirate.

Kako je iza nas drugi kvartal mjerenja slušanosti radio postaja, tako je naš radio kojeg slušate na 97,2 MHz ponovno najslušaniji u svim ciljanim grupama slušatelja naše HOT AC glazbene orijentacije.

Najslušaniji smo tako na razini grada Zadra u skupini od 12 do 64 godina, a posebno nas veseli kako je u prosjeku za 3 tisuće slušatelja porastao dnevni doseg našeg slušateljstva, uključujući podjednako i radne dane i dane vikenda, pa je tako dnevni doseg slušatelja na razini grada iznad 25 tisuća, što čini ukupno točno trećinu žitelja i 15-tak radio postaja na tržištu.

Internetski stream je pak u proteklom kvartalu, slušajući minimalno 60 minuta programa, slušalo njih 1.062.755 slušatelja, dok je ukupna brojka svih jedinstvenih slušatelja 2.337.778, što su izravne statistike dobivene od samog SHOUTcasta – davatelja stream usluga.

Ni naš portal ne bilježi ništa lošije statistike. Ukupno 377.290 jedinstvenih čitatelja u mjesecu lipnju portal je posjetilo ukupno 1.197.310 puta, kojom prilikom ste otvorili preko 4 milijuna stranica.

I na društvenim mrežama naši mediji i dalje su uvjerljivo prvi. Tako, primjerice, na Facebooku trenutno brojimo preko 71 tisuću lajkova, no puno važnija brojka, ona koja pokazuje tjedni doseg broja korisnika koji su angažirani oko objava, u tjednu od 25. lipnja do 1. srpnja iznosi čak 415 tisuća, dok primjerice prvi sljedeći online medij zadarskog područja bilježi angažman od 175 tisuća.

Ostala zadarska radija na Facebooku imaju znatno niži doseg publike, pa je tako, primjerice, gradski konkurent svojim portalom zabilježio doseg od 72 tisuće, a konkurent sa županijskom koncesijom svega 11 tisuća, unatoč činjenicama kako i jedan i drugi medij svoj program emitiraju višestruko više godina od nas.

Za kraj ostaje jedno veliko HVALA svima vama koji nas slušate, čitate i pratite, ali i podjednako veliko HVALA svim oglašivačima koji su prepoznali snagu naših medija te svoje proizvode i usluge oglasili na našim medijima.

Ne zaboravimo dodati kako imamo i iOS aplikaciju dostupnu u App Store-u, a na svoj iPhone ili iPad možete je preuzeti na ovoj poveznici – besplatno! Napominjati kako jedini od zadarskih regija imamo aplikaciju nije potrebno…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...