Josip Begonja iz Privlake novi je glasnogovornik i voditelj marketinga KK Zadra

Dosadašnjem glasnogovorniku i voditelju marketinga KK Zadar, Ivanu Ištuku, 1. srpnja istekao je ugovor.

Njegov nasljednik je dvadesetčetverogodišnji Josip Begonja iz Privlake.

Direktor kluba Željko Žilavec dao je sljedeći komentar:

“Nastavljamo s pripremama za novu sezonu u svakom aspektu. Ivanu je 30. lipnja istekao ugovor te klub je odlučio osviježiti snage u tom segmentu djelovanja kluba. Klub mu se ovim putem želi zahvaliti na dosadašnjem radu i želimo mu sve najbolje uz puno sreće. U međuvremenu doveli smo mlado pojačanje, Josipa Begonju, kojeg smo izabrali da nam bude novi voditelj marketinga i odnosa s javnošću. Josip je ambiciozan momak koji je željan rada i donosi puno novih ideja. Ima relevantno kojeg je skupio u košarkaškim krugovima. On dolazi kao veliki potencijal te imamo želju i kroz njegov segment podići klub na višu razinu. Radujemo se suradnji s njim.”

Josip Begonja rođen je u Kanadi, a u Hrvatsku se vratio 2013. godine. Završio je fakultet RIT Croatia u Zagrebu. Nakon završetka fakulteta Josip je skupljao iskustvo i radio u košarkaškim krugovima, točnije u konkretno u zagrebačkoj Cedeviti.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...