Jovica namjerno podmetnuo dva požara u blizini kuća, svojedobno je novinarima prijetio da će ih politi benzinom i zapaliti

Jovica Ćiritović iz Ljubav je na selu, koji je u javnosti ostao upamćen zbog turbulentne veze s pjevačicom Nikolinom Cvek, doznajemo iz pouzdanih izvora, priveden je policiji.

Razlog je izazivanje čak dva požara koja su direktno ugrozila ljude i njihovu imovinu.

Prema informacijama iz policijskog izvješća, 37-godišnjaka se sumnjiči da je u srijedu poslijepodne u Benkovačkom selu namjerno izazvao požar na otvorenom prostoru među kućama, kojom prilikom je izgorjela trava i nisko raslinje. Potom je u 17.30 sati izazvao drugi požar kojom prilikom je izgorjela trava i nisko raslinje, dok je vatra zahvatila stabla smokve i bora te ugrozila obližnju obiteljsku kuću. Oba požara bili su primorani ugasiti vatrogasci.

Jovicu pamtimo kao farmera koji je u TV showu pokušao pronaći vječnu ljubav. Iako njegova odabranica Nikolina nije preselila u zadarski kraj nakon navodnih zaruka, Benkovčanin je mjesecima punio medijske stupce izjavama o fatalnoj ljubavi s Nikolinom, pratio je na gažama s kojih je nerijetko bio udaljavan od strane zaštitara, najavljivao zajednički život i zasnivanje obitelji.

Kako je Puljanka počela javno demantirati njegove navode, okomio se Jovica svojedobno na neke nacionalne medije. Najinteresantnija je prijetnja upućena redakciji Net.hr-a kojima je doslovce prijetio “da će ih zapaliti”.

Uz stotine telefonskih poziva s ozbiljnim prijetnjama zbog pisanja o njemu, na njihovu je redakciju stigao mail u kojem je stajalo: “Zapaliću vas sve, polit benzinom i pobit”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...