Kino Zona; Večeras pogledajte biografski film “Odisej” o znamenitom Cousteau koji je sniman u Hrvatskoj

Kroz najavu filma ”Snowpiercer” naglasili smo koliko zadarska publika voli i cijeni radove južnokorejskog majstora režije Bong Joon Hoa, a to se potvrdilo i u srijedu navečer kad su naši filmoljupci ispunili baš sva sjedala ljetne pozornice Kino Zone. Što nas očekuje ove nedjelje? Jedna prava ljetna avantura na Cousteau način!

Godina je 1948., Jacques-Yves Cousteau, njegova supruga i sin žive u pravom zemaljskom raju u lijepoj kući s pogledom na Sredozemno more. Ali to za njega nije dovoljno, on sanja o avanturi. S izumom opreme za ronjenje uz koju može disati pod vodom, on otkriva sasvim novi svijet. Sad ga želi istražiti zbog čega je spreman žrtvovati sve.

Sniman u Hrvatskoj, na prekrasnim lokacijama hvarskog i viškog arhipelaga, biografski film o znamenitom Cousteau, ”Odisej” prava je ljetna poslastica kroz koju ćemo doslovno uroniti u najljepše more na svijetu, a istovremeno saznati i mnogo više o životu i djelovanju spomenutog podmorskog pustolova.

Cousteaua utjelovljuje poznati francuski glumac Lambert Wilson dok njegovu suprugu tumači svima znana ‘Amelie’, ljupka Audrey Tautuo. Režiju i scenarij filma potpisuje Jérôme Salle, a od nagrada valja istaknuti Césara za najbolji zvuk, odnosno, nominacije za francuski Zlatni Globus u kategoriji najboljeg glumca i najbolje glumice

Rezervirajte stoga ovu nedjelju i u 21h zaronimo zajedno kroz veliko platno Kino Zone u jednu neponovljivu avanturu!

Ulaznice, po standardnoj cijeni od 20 kn se mogu kupiti svakog radnog dana od 08-14 h u prostoru Centra nezavisne kulture (preko puta pošte na Relji) te na lokaciji prikazivanja sat vremena prije početka projekcije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...