Kreće borba za pobjednika Zadarske ljetne lige, evo tko se sve nada prolasku

Grupna faza je gotova, pregršt teških utakmica izlučilo je ovogodišnje četvrtfinaliste koji se bore za pobjednika Zadarske ljetne lige. Mnogim momčadima je veliki komad kamena pao s pleća prolaskom skupine te sad mogu bez grča u borbu za odličja. Osam momčadi se nada prolasku, a samo polovica njih može dalje.

Petak, 31.07.2020.

20:10 KK SFINGA STAFFORDI – KK MORNARICA KAMPO KAŠTELO

Prvi na terene ŠC Višnjik izlaze KK Sfinga Staffordi i KK Mornarica Kampo Kaštelo u svom obračunu za polufinale. Lampina je u proteklom periodu uvježbavao sa svojim momcima neke taktičke zamisli za koje smatra da mogu uroditi plodom i osigurati im prolaz. Na drugoj strani je Pešut koji zasigurno neće dozvoliti bilo kakva iznenađenja te bi ova utakmica mogla biti prava rovovska. Presudno će biti održavati priključak za protivnikom jer bi se svaki kiks mogao skupo naplatiti.

22:10 KK KUKLJICA – KK JADERA TALVI PUTOVANJA

Mogu li Bajs i Lisica napraviti pomutnju na terenu i ukrasti Talviju kreaciju. S druge strane ih očekuje velika bitka pod košem i težak zadatak zaustavljanja unutarnje linije Talvija. Malo je manevarskog prostora i u ovoj utakmici za neke eksperimente te će se obje momčadi morati posvetiti onome što najbolje znaju.

Subota, 01.08.2020.

20.10 KK SABUNJAR PRIVLAKA – KK SMILJEVAC

Sve je u rukama Ceranje koji će morati pružiti najbolju ovosezonsku partiju na ljetnoj ligi. No neće ni on sam moći pa će mu morati Kinda priskakati u pomoć kad god bude to potrebno. Vanjske linije i jedna i druga momčad imaju solidne, ako ne i najbolje u cijeloj ligi te će tu postojati šansa za nekakva taktička nadmudrivanja. Ako obje do sad navedene stvari budu funkcionirale onda će prevagu na utakmici odnijete treneri koji će uz tehničko taktičke zadatke imati i psihološke.

22.10 KK BAZEN – KK VOŠTARNICA

Zadnjeg polufinalista će nam dati dvoboj KK Bazena i KK Voštarnice. Dvije nešto sporije no šuterski raspoložene momčadi priuštit će nam pravu bitku na Višnjiku. Jurjevići-Dellavia ili Lens-Ređi pitanje je sad, a ulog je svakako velik.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...