Na Višnjiku novo moderno vježbalište; Karlović: “Tu su sprave za svaki dio tijela”

Kontinuirano plansko obogaćivanje sportske i rekreacijske infrastrukture u ŠC-u Višnjik iznjedrilo je još jedno suvremeno vježbalište.

– Riječ je o vježbalištu koje je u sklopu otvorenih terena postavljeno u dijelu tzv. vojnoga poligona. Nakon opsežnih radova u pripremi podloge, te nakon što su izabrane moderne sprave i postavljene na određene točke, naši korisnici i posjetitelji dobili su na raspolaganje još jedno suvremeno vježbalište na otvorenom, kaže Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik.

Izbor sprava vodio se stručnim kriterijem da građanima, bilo rekreativcima bili sportašima natjecateljima, omogući da dio svojih aktivnosti ostvaruju u optimalnim uvjetima.

– Sprave koje su postavljene omogućuju mnoštvo vježbi za svaki dio tijela i sigurno je da će naši korisnici i posjetitelji pronaći nešto baš za sebe.

ŠC Višnjik već je kao nezaobilazna točka za sportaše, rekreativce, za djecu u nekoliko navrata dobio priznanja mnogih subjekata kao najbolji takav objekt u Hrvatskoj.

– U kompleksu otvorenih terena stalno se radi na obogaćivanju ponude, a u tom kontekstu je i ovo novo vježbalište, prije toga i teniski tereni, suvremeno dječje igralište, itd., što spada u naš opći cilj – iz dana u dan ŠC Višnjik sustavno i promišljeno činiti mjestom na kojemu će svi naši sugrađani, te drugi održavati svoje aktivnosti u veoma ugodnom ozračju, zaključuje Karlović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...