SDP predstavio novo vodstvo: “Pregovaramo sa svima koji su protiv HDZ-a”

Gradski SDP predstavio je danas novo vodstvo na čijem je čelu od subote Daniel Radeta, a potpredsjednici su Erol Gaši i Nino Mrčela. Nakon što je zahvalio na ukazanom povjerenju, Radeta je istaknuo kako su za lokalne izbore 2021. u pregovorima s političkim partnerima – svima koji su protiv HDZ-a.

Kritizirao je i gradsku vlast rekavši da su nespremni za korona krizu te da je proračun na aparatima. Predstavljeno je i pet ključnih problema kojima će se baviti.

– Najveći problem je prostorno planiranje. Vidimo kakav se kriminal događa u tom građevinskom sektoru. Drugi problem je promet i prometna rješenja jer vidimo da gradska vlast na to nema odgovore. Sreća u nesreći je da ove godine nema toliko turista tako da nemamo problema s parkingom, rekao je Radeta, a kao poseban problem naveo je turizam.

– Znate tko je i kako se ponaša direktor Turističke zajednice. Postavlja se pitanje što on radi posljednjih mjeseci. Četvrto čime ćemo se baviti su gradska poduzeća za koja osobno smatram da su leglo kriminala, korupcije i nepotizma u gradu Zadru. Kao zadnje bit će mjesni odbori. Grad Zadar pokriva 37 mjesnih odbora, a dobar dio njih se uopće ne smatra gradom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...