Sjajna komedija “Ne daj se Njofra” s Ksenijom Pajić na Zadarskom kazališnom ljetu

U ponedjeljak, 20. srpnja u lapidariju Narodnog muzeja s početkom u 21.30 sati pogledajte predstavu Kazališne grupe Lectirum, “Ne daj se Njofra” Milana Grgića u režiji Zorana Mužića.

Igraju Ksenija Pajić, Pero Juričić, Katarina Perica i Mladen Čutura.

Hrvatki književnik i dramatičar Milan Grgić (Split, 1934. – Zagreb, 23. veljače 1997.) pisao je drame, komedije, libreta za mjuzikle, scenarije za tv emisije i popularne zabavne glazbe. Njegovi tekstovi izvođeni su u većini hrvatskih kazališta ali je bio najvjerniji suradnik GK Komedija u kojem su se izvodili njegovi mjuzikli: Velika frka, Dlakav život, Ivan od leptira i drugi. Jalta, Jalta je  mjuzikl po kojemu ga najbolje pamtimo.

Ela i Jurica su u braku više od trideset godina. Njihova kći Lidija, jedinica, udala se za postarijeg gospodina Njofru, inženjera elektrotehnike koji nikako ne može pronaći posao. Žive u stanu Njofrinog oca, gospodina Marića. Lidija je trudna, a Njofrin otac, gospodin Marić, starac od osamdeset i pet  godina, odlučio se oženiti gospođom mlađom od njega trideset godina. Ta odluka Lidiji i Njofri stvara problem, jer oni ne žele ostati u stanu Njofrinog oca  pa se sele u mali stan Lidijinih roditelja. Tu počinje komedija…

Ulaznica za predstavu iznosi 60 kuna, a u prodaji su na sustavu Croatia Tickets i na blagajni HNK Zadar od 11 do 13 sati te sat vremena prije početka predstave u lapidariju Narodnog muzeja.

Kupnjom ulaznice za programe 26. Zadarskog kazališnog ljeta ostvarujete pravo na 50 posto popusta na ulaznicu u Muzeju antičkog stakla i 20% popusta na suvenire iz ponude muzeja.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...