Stožer; Na koncertima sjedeća mjesta, elektronska prodaja ulaznica i do 1000 posjetitelja

Na konferenciji Nacionalnog stožera govorilo se o organizaciji koncerata.

– Prije pola sata primili smo povratno tekst kojeg smo pripremili i usuglasili s Ministarstvom kulture. On je bio upućen glazbenoj industriji, dobili smo nekoliko manjih primjedbi, možda su te preporuke već objavljene. Ako nisu, bit će kroz sat vremena. O detaljima sam već govorio. Zadržava se distanca, higijena, dezinfekcija… Preporuča se da mjesta budu sjedeća, lakše je tako kontrolirati događaj. Također, ide elektronska prodaja karata. Brojke posjetitelja su, njih sam već komunicirao, 500 u zatvorenom i 1000 na otvorenom prostoru. Sa tim da se može zatražiti i za mnogobrojniji događaj dozvola, rekao je Capak.

Nadovezao se Davor Božinović.

– Razmišljamo o svemu. Ovo je razdoblje u kojem smo reaktivirali gospodarstvo, nastojimo da što više ekonomije funkcionira. Naravno da je važan ne samo turizam, već sve grane gopodarstva da funkcioniraju koliko je to moguće, rekao je Božinović.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...