Stručnjaci iz Zara Homea kažu: Ovako izgleda idealan stan! Slažete li se?

U nikad neizvjesnijoj situaciji uzrokovanom koronavirusom mnogima je teško gledati u budućnost. No, iako se sve usporilo, a način života promijenio, jedino što nas može motivirati zapravo je taj spomenuti pogled u budućnost i nada da nas čeka bolje sutra.

Foto: Zara Home
Foto: Zara Home

Upravo time vodili su se dizajneri brenda Zara Home koji su već sad u prodaju pustili dio jesenske kolekcije za opremanje i uređenje doma. Ovog puta “zagrizli” su u svaku prostoriju i ponudili svoju idealnu verziju doma, točnije, stana.

Foto: Zara Home
Foto: Zara Home

Prevladavaju neutralne boje, s pokojim pastelnim naglaskom, namješaj je ponovno od, uglavnom prirodnih materijala, a u fokusu je, očekivano, drvo.

Serija stolaca retro dizajna od punog drveta, koji se prodaju po 999 kuna, bez sumnje će biti must have komadi u interijeru, a slična “krvna slika” čeka i detalje za kupanicu, prije svega rustikalne ljestve koje su odličan 2 u 1 komad – imaju i praktičnu i ukrasnu ulogu.

Foto: Zara Home
Foto: Zara Home

Kad govorimo o spavaćoj sobi naglasak je na luksuznijim materijalima i uzorcima, a za akcentaciju su zaduženi detalji, prije svega lampe jako zanimljva dizajna.

Foto: Zara Home
Foto: Zara Home

U blagovaonici su u Zara Homeu malo hrabriji pa drveni namještaj spajaju s tekstilima u plavoj boji, a servisi za jelo nešto su smireniji, u smeđim tonovima.

Foto: Zara Home
Foto: Zara Home

Mislili su i na hodnik i dnevni boravak – ono što im je zajedničko puno je prostora za skladištenje pa je tako sav namještaj multifunkcionalan.

Foto: Zara Home
Foto: Zara Home

Naravno, za kraj, tu su detalji – i oni su u smirenijim tonovima, naglašenog dizajna, stvoreni sa samo jedim ciljem – dobrom atmosferom, piše Living.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...