Sudarila se tri automobila kod Briševa, 28-godišnjakinja vozilo ispred sebe odbila u suprotni kolnički trak

Jučer poslijepodne kod mjesta Briševo dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri automobila. Zbog nepažnje i neprilagođene brzine izazvala ju je 28-godišnja vozačica.

Prednjim dijelom automobila udarila je u vozilo ispred sebe i odbila ga u drugi kolnički trak. Potom se 48-godišnji vozač automobilom zabija u osobno vozilo iz suprotnog smjera.

– Jučer u 18.20, ženska osoba 1992. godište upravljala je osobnim automobilom zadarskih registarskih oznaka krećući se sa sjevera prema jugu. Dolaskom nasuprot prodavaonice Sonik, zbog neprilagođene brzine, prednjim dijelom automobila udara u stražnji dio vozila kojim je upravljao muškarac 1972. godište, a koji je bio zaustavljen zbog skretanja ulijevo. Osobni automobil, također zadarskih registarskih oznaka odbija se u suprotni trak i udara u treći automobil kojim je upravljao 57-godišnjak, a koji se kretao iz suprotnog smjera. Taj je vozač zadobio teške tjelesne ozljede i prevezen je u Opću bolnicu Zadar. Nakon opservacije pušten je kući, a protiv vozačice slijedi optužni prijedlog. Alkohola kod sudionika nesreće nije bilo, kažu nam iz zadarskog OKC-a.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...