Talijanski Eurospin 13. kolovoza u Zadru otvara prvi diskont u Hrvatskoj, najavljuju kvalitetu i niske cijene!

Jedna od vodećih diskontnih trgovina u ovom dijelu Europe, specijalizirana za prodaju prehrambenih proizvoda i svakodnevnu kupnju, talijanski Eurospin vrlo skoro u našem gradu otvara svoja prva vrata u Hrvatskoj.

Točnije, dogodit će se to 13. kolovoza  za kada je najavljeno otvorenje zadarske poslovnice.

Kupci koji su upoznati s Eurospin trgovinama u Italiji i Sloveniji, s oduševljenjem su dočekali vijest o dolasku novog hrvatskog lanca talijanskih korijena. Pod motom “Pametna kupnja”, vrata prve hrvatske Eurospin trgovine otvaraju se u Zadru, 13. kolovoza, objavljeno je iz ove tvrtke.

Ono što navode kao svoje adute vlastita je linija proizvoda, koja je pomno birana od strane njihovih stručnjaka kako bi u svakom trenutku dobili najbolje.

Naime, u Eurospin trgovinama nećete pronaći klasične marke koje se nalaze u ostalim trgovinama, već samo njihove proizvode. To je ono što ih izdvaja od konkurencije.

Smatramo da je došlo vrijeme da prikažemo našu vrijednost i klijentima u Hrvatskoj. Spremni smo za razvoj novih proizvoda koji odgovaraju potrebama hrvatskog tržišta uz održavanje našeg prioriteta: jamčiti najveće moguće uštede za svaku obitelj, dodaju iz Eurospina.

Eurospin je osnovan 1993. u Italiji i među vodećim je diskont trgovinama u ovom dijelu Europe. U Italiji i Sloveniji imaju više od tisuću trgovina, a u Hrvatskoj će, kažu, otvoriti prostor i domaćim proizvodima.

U Zadru će svoju poslovnicu otvoriti na lokaciji gdje je nekad bio Zeleni centar i Bila, svima poznatoj kada se kaže pored KFC-a ili Plodina.

Za sve dodatne informacije zapratiti ih možete putem njihovog Facebooka ili Instagram profila.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...