U Hrvatskoj se snimio spot s kamerom kakve se koriste u holivudskoj industriji!

Mladi pjevač Tedi Grubica ne staje kada su u pitanju nove pjesme! Nakon što su ga otkrili brojni velikani regionalne glazbene scene, on nastavlja korak po korak osvojiti eter i utaboriti se na estradnoj sceni.

Ovaj istarski glazbenik svoju je novu pjesmu prepustio u ruke pravim stručnjacima, pa je tako za tekst pjesme „Još si u krvi“ zaslužan Nenad Ninčević, dok je glazbu radio Grigor Koprov, a aranžman Vladimir Dojčinovski. Pjesma se stvarala u Zagrebu, Skopju i Beogradu, ali zato je spot snimao u svojoj rodnoj Istri.

Spot za pjesmu snimljen je u pulskoj gimnaziji te Muzeju dobrih uspomena, a ocrtavaju ga boje koje su ovaj spot učinile pravim melenom za oči.

Sve je snimano pod redateljskom palicom MedVid produkcije koja je cijelu priču snimila filmskom kamerom kakve se koriste u holivudskoj filmskoj industriji pa stoga i ne čudi da je video spot već na prvu dobio cijeli niz dobrih kritika.

– Uvijek ljudi hvale moje pjesme, no ovaj sam put dobio pohvala više no ikad. Pjesma budi neke dobre emocije jer ima dobar ritam. Želim upravo to – da moje pjesme dođu do srca. Sretan sam što početak moje ozbiljnije karijere obilježavaju dobre pjesme jer svi znamo da je u ovim vremenima teško biti drugačiji. Vjerujem u ovu pjesmu i siguran sam da svatko tko je posluša – poslušat će je još jednom, kazao je Tedi Grubica kojeg su već mnogi prozvali najvećom nadom domaće estrade.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...