U PK Jadera proplivalo 13 novih ribica, naučeno pokazali pred roditeljima i instruktorima

Danas su uspješno su završeni jutarnji termini obuke neplivača. U ovom ciklusu obuku je pohađalo 13 ribica koje su na finalnom testiranju demonstrirali naučeno pred svojim instruktorima i roditeljima. Nakon završene provjere od strane osoblja Plivačkog kluba Jadera sva djeca su za svoj trud na kraju nagrađena klupskim majicama, diplomama i prigodnim poklonima.

Fotografije sa dijela obuke te dodjele diploma možete pogledati u fotogaleriji na www.pk-jadera.hr. Treneri i uprava Plivačkog kluba JADERA čestitaju djeci i njihovim roditeljima na velikom koraku u njihovom životu. U toku su još dvije grupe obuke u popodnevnim terminima, a primamo prijave za slijedeće grupe koje su moguće u jutarnjem i popodnevnom terminu te će krenuti čim se popune. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na [email protected] ili na 092/351 11 15; 098/976 35 23.

Djeca koja su uspješno završila program obuke neplivača: Helena Brtan, Korina Brtan, Roza Dmitrović, Nikola Gregov, Iris Ivković, Andrija Jurin, Šimun Jurin, Karla Kokić, Rita Kosalec, Ivan Merlo, Ivan Modrić, Marčelina Sutlović, Ena Zimonjić .

Treneri koji su provodili program: Ante Džaja, prof. Edgar Nimac i Dora Bubanko.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...