Uhićena 23-godišnja razbojnica; Prodavačici prijetila nožem i uzela 1.470 kuna iz blagajne

Žurnom intervencijom policijskih službenika uhvaćena je razbojnica.

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakinjom, koju se sumnjiči za kazneno djela razbojništva.

Naime, jučer oko 9 sati policija je zaprimila dojavu kako je u Zadru u Ulici kneza Novaka Krbavskog u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva ušla nepoznata ženska maskirana osoba te uz prijetnju noža od zaposlenice zatražila da joj preda sav novac koji je imala u blagajni.

Iz straha za svoj život, zaposlenica je predala 1.470 kuna, a prije nego se osoba udaljila iz trgovine s polica je otuđila nekoliko prehrambenih i kozmetičkih proizvoda.

Nedugo nakon dojave policijski službenici su na ulici uočili žensku osobu koja je odgovarala opisu počinitelja, nakon čega je 23-godišnjakinja uhićena i dovedena u službene prostorije policije radi provođenja kriminalističkog istraživanja.

Po nalogu Županijskog suda u Zadru izvršena je pretraga stana kojeg 23-godišnjakinja koristi gdje su pronađeni predmeti koji se dovode u vezu s razbojništvom.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, sinoć je 23-godišnjakinja zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo Razbojništvo predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...