“Ulovljen” u društvu s Doris; Rogoznica: “Bili smo kod javnog bilježnika. Još ništa od razvoda”

Voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica početkom lipnja potvrdila je nagađanja kako se rastaje od supruga Borisa Rogoznice. Iako nisu htjeli komentirati njihov odnos, nakon tjedana nagađanja, ipak su se oboje oglasili na Instagramu.

No, od tada nisu komentirali odnos iako svakodnevno objavljuju sadržaje na društvenim mrežama, a sada su još jednom viđeni zajedno.

Naime, čitatelj ih je ulovio na putu prema javnom bilježniku, a Boris je za 24 sata priznao da su se našli. “Ako vas zanima razlog našeg posjeta bilježniku, nije razvod braka”, kazao je kratko.

Podsjetimo, Doris je početkom lipnja iznenadila sve priznanjem da su glasine o razvodu točne.

“U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hr trebalo pisati i pričati ali ajde… Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo za reći o tome,niti se tiče IKOG osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju”, napisala je Doris na svojem Instagram profilu uz zajedničku obiteljsku fotografiju.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...