“Vrijeme je da Borko uprihodi koju kunicu”; Boris Rogoznica objavio kako planira zarađivati

Boris Rogoznica najavio je da će odsad naplaćivati glazbene čestitke koje je dosad besplatno snimao po željama pratitelja.

“Dragi moji, prošao je promotivni period od 2 mjeseca u kojem sam nudio besplatno snimanje čestitki za vaše najmilije. Nasnimao sam se i napjevao preko 300 videa. Bilo je divnih trenutaka i emocija s obje strane, a sada je došlo vrijeme da Borko uprihodi koju kunicu od toga. Od sada pa nadalje ovakve jedinstvene čestitke s posvetom naplaćujem. (Tko bude zainteresiran i ima ozbiljnu namjeru neka se javi u inbox za info)”, napisao je.

“Tako ću se moći puno kvalitetnije pozabaviti time, svakome snimiti originalnu, individualnu čestitku i biti ažurniji nego do sada kada sam ih imao zaista jako puno za snimiti pored tekućih obaveza, pa nekima nisam niti stigao poslati (na čemu se duboko ispričavam). Za narudžbe mi se i dalje možete javiti u inbox. Napišite mi sve vaše želje i sljedeće podatke: vrsta prigode, ime slavljenika, od koga pozdraviti, koju pjesmu posvetiti i na koji broj vam to poslati preko aplikacije WhatsApp. Veliki pozdrav, nadam se da uživate u ljetnim radostima kao i ja”, poručio je Rogoznica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...