Zadranin Reljić potpisao ugovor s najkvalitetnijom promocijom u Europi!

Dvije sjajne pobjede, koje je ove godine ostvario u SBC promociji, od Gorana Reljića ponovno su stvorile itekako poželjno ime na svjetskom MMA tržištu.

Dobio je nekoliko ponuda, ali na kraju je prihvatio onu koja ga je zadovoljila na više različitih polja. Kako onom financijskom, tako i onom po pitanju konkurencije kakva će biti ispred njega i preko kakve će morati prijeći ako želi doći do titule prvaka.

Spominjao se Goranu povratak u UFC, čak je prije krize imao ponudu uskočiti na jednu priredbu, no to je s vremenom utihnulo, a onda je došla ponuda koju Goran nije mogao odbiti. Prvo je sklopio ugovor s novim menadžerom u Rusiji, a onda je došao do ugovora s Absolute Championship Akhmat promocijom, po mnogima i najkvalitetnijom promocijom u Europi.

Goran je u svom Zadru taj ugovor i službeno potpisao. Još u prošlotjednom intervjuu otkrio nam je kako je riječ o ekskluzivnom ugovoru na više borbi te kako je tu promociju odabrao s razlogom.

Prvu borbu u promociji trebao bi imati već ovog ljeta, no protivnika još uvijek nije mogao navesti. Ipak, rekao je kako će nastupati u kategoriji do 84 kilograma te kako mu je ambicija doći do titule prvaka. Iako mu je već 36 godina, osjeća se spremno i zdravo te smatra kako ispred sebe sigurno ima još dobrih pet godina karijere. Odgovorio nam je i kako pronalazi motivaciju nakon 15 godina karijere.

“Motivacija mi je u tome što cijelu karijeru nisam bio sto posto posvećen sportu. Bio sam neozbiljan, volio sam putovati okolo, volio sam žene i nisam bio sto posto u ovome, a sada jesam. Potpuno sam u sportu i nemam ništa drugo. Tek sad sam pronašao iskonsku ljepotu u sportu te sam shvatio koliko je prekrasan i sad tek u potpunosti uživam u njemu. Neka stvari sam prestao siliti i jednostavno sam spoznao onu suštinu borilačkih vještina. Ne smatram sebe borcem nego se više smatram umjetnikom koji je sad tek počeo uživati u toj umjetnosti”, objasnio je Goran za FightSite.

Iskreno se nadamo da ćemo tu umjetnost uskoro imati priliku vidjeti na djelu. Sve je na Goranu. Samopouzdanje je tu, a sad je došlo vrijeme za novo dokazivanje, u vrijeme nakon što su ga svi već otpisali, a on se vratio na najbolji mogući način.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...