Žao nam je, pogriješili smo! Antena Zadar ne pokriva samo Zadarsku županiju već cijelu Hrvatsku i okolne zemlje

Po pritužbi na elektroničku publikaciju Antena Zadar, naslov teksta „Novi zvuk Antene Zadar od danas na 97,2 MHZ i nacionalno na DAB+“ objavljen dana 08. lipnja 2020. u 09:51 sati, zbog kako se navodi “lažnog predstavljanja”, jer su na karti, pod „kako nas slušati“, označili Zadarsku županiju, iako su korisnici gradske koncesije, utvrđeno je da nema kršenja ZEM-a, odluka je to Agencije za elektroničke medije nakon zaprimljene prijave protiv naše kuće.

Nastavno na to, ovim putem, obavještavamo konkurenciju koja nas vjerno prati, ali i samu Agenciju za elektroničke medije, kako je riječ o pogrešci koja se omakla zbog krive karte. Zato, ovom prilikom, u nastavku, donosimo pravi grafički prikaz pokrivenosti signala našeg radija.

Eto, dakle, ovo je realna pokrivenost digitalnog zemaljskog signala kojim pokrivamo područje Hrvatske i okolnih zemalja, točnije Italije, Austrije, Slovenije, Mađarske, Srbije, Kosova, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Albanije, Sjeverne Makedonije i Grčke.

I za kraj, podsjetimo se jednog od popularnijih TikTok videa nastalog u susjednoj nam državi, a ide otprilike ovako…

– Imala bi poruku za svoju frizerku. Vidiš, ti si meni spalila kosu za 30 eura a ja ću tebe da spalim cijelu i to za džabe. Živjeli!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...