bura

Zbog jakog vjetra između Sv. Roka i Posedarja samo osobna vozila

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Zbog jakog vjetra samo za osobna vozila otvorena je, uz ostale, autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Sveti Rok i Posedarje, a obilazak za ostala vozila je državnom cestom Karin-Obrovac-Gračac, izvijestio je u nedjelju ujutro Hrvatski auto klub.

Samo za osobna vozila otvorena je i autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica – obilazak za ostala vozila je starom državnom cestom kroz Gorski kotar, dionica Jadranske magistrale između Karlobaga i Svete Marije Magdalene, DC54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most.

Na Krčkom mostu zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I.skupina vozila), a na dionici Jadranske magistrale između Bakra i Karlobaga, brzoj cesti Draga-Šmrika i lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Zbog pojačanog prometa i aktualnih kontrola prilikom prelaska državne granice na većini su graničnih prijelaza moguća duža čekanja.

U prekidu i trajektna linija Prizna-Žigljen

Zbog vjetra u prekidu je trajektna linija Prizna-Žigljen.

Zbog aktualne situacije s epidemijom koronavirusa, Jadrolinija odgađa početak plovidbe na komercijalnim brzobrodskim linijama: Dubrovnik – Korčula – Hvar – Bol – Split te Split – Hvar do 17. srpnja.

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi: