Bez novčanika na zadarskim ulicama ostale tri osobe, ukradeni bicikli, auto radio…

U petak prijepodne u ulici Majstora Radovana u Zadru, nepoznati počinitelj je iz torbice u vlasništvu 37-godišnjakinje otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.

U petak navečer na predjelu Poluotoka u Zadru, nepoznati počinitelj je iz torbe 44-godišnjakinje te iz ruksaka 53-godišnjakinje otuđio novčanike. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.

S petka na subotu u Kalima, nepoznati počinitelj je iz osobnog vozila u vlasništvu 50-godišnjaka otuđio auto radio. Materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.

Sa subote na nedjelju u ulici Majstora Radovana u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio dva bicikla u vlasništvu 68-godišnjeg državljanina Poljske. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.

U subotu navečer je na plaži u Pakoštanima, nepoznati počinitelj otuđio torbicu (mobitel, naočale ..)  u vlasništvu 47-godišnjeg državljanina Njemačke. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.

U subotu prijepodne na plaži na Viru, nepoznati počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu maloljetnog 17-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...