ZAMOLIO DA SE NE IZNOSE PRIVATNE STVARI U JAVNOST

Boris Rogoznica priznao prevaru: “Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio muškim hormonima”

Matija Lipar/ZARAPIX
Tamni način

Iako je uvjeren da će ga njegova djeca pamtiti po ljubavi, a ne po skandalima, Boris Rogoznica moli da se ne objavljuju poruke koje je slao kantautorici Alex Ognjenoj tijekom braka s Doris Pinčić.

Moja djeca i moja obitelj za mene su najveća svetinja i, bez obzira na tatine ili mamine pogreške, zauvijek će mi ostati centar svijeta. Moja će me djeca jednog dana pamtiti po količini ljubavi, truda i vremena koje im posvećujem, a ne po medijskim skandalima i aferama kroz koje provlače tatu samo zato što je javna osoba. Apeliram na sve medije da poštuju minimalne uzuse profesije i ljudskosti te prestanu objavljivati moje intimne, privatne fotografije i razgovore, rekao je za Story.

Priznao je aferu s reality zvijezdom, tattoo majstoricom i glazbenicom.

Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio ‘muškim hormonima’ i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana, rekao je 33-godišnji glazbenik nakon što su u javnost procurile lascivne poruke koje je slao tri godine starijoj Zagrepčanki.

Alex Ognjena široj je javnosti poznata kao “zagrebačka domina”. Jednom je otkrila da su kroz njene “domino odaje” prošli direktori velikih korporacija, ali i političari.

Ima stvarno znači jakih imena i onda im je možda malo i potrebno da sa mnom dožive da su oni ti koji ne odlučuju o stvarima jer inače imaju ogromne odgovornosti na svojim leđima pa im dobro dođe da se prepuste ovako nečemu, tko će za promjenu umjesto njih odlučivati o svemu, rekla je Zagrepčanka koja se bavi i tetoviranjem.

Borisov brak s Doris Pinčić puknuo je ove godine.

U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričati ali ajde… Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo za reći o tome,niti se tiče IKOG osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju, potvrdili su prekid u objavi na Instagramu sredinom lipnja.

Doris i Boris vezu su počeli 2011. godine, a dvije godine kasnije vjenčali su se u rodnom Zadru. Ubrzo su dobili sina Donata, a prije dvije godine postali su roditelji djevojčice Gite.

Prošle su godine zajedno kupili kuću u predgrađu Zagreba, prenosi Index.

Ostavi komentar koristeći Facebook