Borisova ljubavnica na Instagramu i Fejsu ima fotografije s Doris Pinčić

Ljubavnica Borisa Rogoznice, Alex Ognjena, na svojim profilima na društvenim mrežama ima fotografije s Doris Pinčić.

Fotografije su nastale 2018. godine na snimanju showa Zvjezdice. S njima je pozirao i Boris Hrepić koji je bio Dorisin suvoditelj.

Osim s Doris, Alex je pozirala i s članovima žirija, Indirom Levak, Lukom Nižetićem, Enisom Bešlagićem, Mijom Negovetić i Zdravkom Šljivcem, a tu je fotografiju objavila na Facebooku i pozvala svoje pratitelje da “uživaju u izvedbama mladih pjevačkih talenata”.

Alexine intimne prepiske s Borisom Rogoznicom ovog su vikenda dospjele u javnost nakon čega je on priznao aferu.

“Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio ‘muškim hormonima’ i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana”, priznao je za Story.

Alex Ognjena široj je javnosti poznata kao “zagrebačka domina”. Jednom je otkrila da su kroz njene “domino odaje” prošli direktori velikih korporacija, ali i političari.

“Ima stvarno znači jakih imena i onda im je možda malo i potrebno da sa mnom dožive da su oni ti koji ne odlučuju o stvarima jer inače imaju ogromne odgovornosti na svojim leđima pa im dobro dođe da se prepuste ovako nečemu, tko će za promjenu umjesto njih odlučivati o svemu”, rekla je Zagrepčanka koja se bavi i tetoviranjem.

Borisov brak s Doris Pinčić puknuo je ove godine.

“U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričati ali ajde… Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo za reći o tome,niti se tiče IKOG osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju”, potvrdili su prekid u objavi na Instagramu sredinom lipnja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...