Centar za mlade u drugoj polovici 2021.; Uskoro se rekonstruira krov i natkriva velika dvorana

Gradonačelnik Branko Dukić u pratnji pročelnika Šime Erlića, pročelnice Dine Bušić te pomoćnika pročelnika Ante Ćurkovića obišao, između ostalih, gradilište budućeg Centra za mlade.

Radovi na Centru za mlade idu svojim tijekom i u skladu su sa vremenskim planom projekta.

Završetak radova očekuje se u drugoj polovici 2021. godine.

Do sada su izvedeni radovi na čišćenju objekta, radovi rušenja i radovi na konstruktivnoj sanaciji objekta.

Trenutno se izvode pripremni radovi za zatvaranje objekta, rekonstrukcija krova, betonski radovi, priprema za natkrivanje buduće velike izvedbene dvorane. Izvođač je započeo i pripremne radove vezano za izvođenje elektrotehničkih i strojarskih radova koji će se izvoditi do kraja godine, nakon čega slijede obrtnički i interijerski radovi u samome objektu.

Dugo očekivani prostor centra za mlade ili preciznije društveno-kulturnog centra biti će prostor posvećen urbanoj kulturi, razvoju nezavisne scene i udruga, te prije svega programa za mlade.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...