Darko Planinić i Jonathan Galloway stižu u klub, zaključen je roster KK Zadra!

Isti dan kad se prenijela vijest o dolasku Darka Planinića pod obruče Zadra, isti je klub navodno potpisao još jedno, strano rješenje na istoj poziciji te je zaključio roster…

Nikad ranije je zaključen roster KK Zadar. Nakon slaganja nižih pozicija je preostalo popuniti praznine pod košem, a to je Zadar očito odlučio riješiti odjednom.

Tako je nakon Darka Planinića navodno igrač Zadra postao i Jonathan Galloway, piše RTL.

Galloway je nakon sveučilišne karijere na UC Irvineu odigrao jednu europsku sezonu u dresu danskih Dakken Bearsa u kojima je u danskoj ligi prosječno bilježio 8.2 poena i 8.9 skokova za 20 minuta po susretu.

Ovaj 2.11 metra visoki Amerikanac ima 24 godine, a u Zadar stiže kao rješenje koje bi trebalo puniti minute iza Planinića.

Njegovo ime se spominje danima, ali Veljko Mršić navodno nije bio siguran je li Galloway dovoljno kvalitetan za startera.

Ovakva kombinacija dozvoljava da se Amerikanac isproba u momčadi i privikne dok je Planinić kvaliteta više, a u slučaju odlaska reprezentativnog centra koji je na otvorenom ugovoru bi Amerikanac uskočio u startnu rolu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...