Doris uživa u Zadru, probleme s nevjernim suprugom ostavila je iza sebe

Sve ružno što ju je snašlo proteklih mjeseci, voditeljica Doris Pinčić nije imala potrebu dijeliti s javnosti, već je uzdignute glave obavljala sve svoje zadaće. Isto se ponaša i nakon što je njezin suprug Boris Rogoznica, od kojeg se odlučila razvesti, priznao preljub koji se dogodio u braku

Nakon što je njezin uskoro bivši suprug Boris Rogoznica priznao ljubavnu aferu s atraktivnom Splićankom Alex Ognjenom, Doris Pinčić nije se previše obazirala na napise koji su toga dana preplavili domaće medijske stupce.

Svako jutro sa smiješkom je došla na svoje radno mjesto i veselo odradila smjenu u emisiji 'Dobro jutro Hrvatska', a potom i ostale poslovne obveze kojih ima preko glave. Sve što je imala za reći na temu svog ljubavnog statusa, objasnila je još početkom srpnja kada je otkriveno da se razvodi, prenosi Tportal.

Najveću sreću, ljubav i potporu Doris sada ima od najbližih ljudi. Svojih roditelja i djece koje dijeli s Borisom, a koji je vikendima čekaju u rodnom Zadru.

I protekli praznik Doris je iskoristila za bijeg u Dalmaciju te napunila baterije za sve ostalo što joj slijedi. Neradni dan zgodna voditeljica iskoristila je za morske radosti sa sinom Donatom i kćerkicom Gitom, a sve je obilježila na društvenim mrežama.

Uz fotografiju na kojoj poziraju u moru, Pinčić je priložila prigodnu pjesmu Tomislava Ivčića 'Tamo gdje sam rođen', a koja govori upravo o Zadru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...