Dosadili su vam Zara i H&M? Ovih 10 manje poznatih brendova privući će vam pažnju poput magneta

Klonovi na gradskim ulicama nikome ne idu u prilog, a često modni kritičari upravo to zamjeraju Hrvaticama. Logično je da postoje brendovi koji će uvijek biti popularni i to je sasvim u redu, no na modnoj sceni je pregršt onih neistraženih za koje mnogi još uvijek nisu čuli, a svojom ponudom slobodno mogu konkurirati Zari i H&M-u. Izdvojili smo 10 manje poznatih high street brendova koje bismo rado češće viđali na gradskim ulicama

Ako su vam dosadili komadi s potpisom razvikanih high street brendova koje viđate na svakom koraku, predlažemo da ovo ljeto istražite ponudu onih manje poznatih..

Damson Madder

Ako tražite modne heroje koji vode računa o ekologiji, naš prijedlog je Damson Madder – brend kojem je cilj koristiti više ekoloških materijala, uključujući 100 posto reciklirani poliester, prirodne boje i pamuk s organskih farmi.

Pieces

Ukoliko često kupujete na Asosu, zasigurno ste već naletjeli na brend Pieces, a koji nas je oduševio svojom ponudom zabavne i raznolike odjeće – posebice su nam se dopale bluze i haljine koje možete pronaći po pristupačnim cijenama.

Kitri Studio

Klasični komadi s modernim zaokretom ono su što Kitri čini toliko popularnim. Zamislite hlače s plavo-bijelim prugicama i predimenzionirane, ekstravagantne rukave, haljina-odijelo ravnog kroja ili pak ženstvenu maksi haljinu na preklop… Ovaj londonski brend star je tek godinu dana, a nastao je kao rezultat frustracije osnivača zbog manjka kvalitetne odjeće po pristupačnim cijenama. Baš kao što Zara i Mango redovito nadopunjuju svoje kolekcije, isto razmišlja i Kitri te svakog tjedna nudi nešto novo.

Neon Rose

Još jedan britanski brend nalazi se na našoj listi, a sve je omiljeniji i među trendsetericama. Neon Rose također možete pronaći na Asosu, a prepoznatljiv je po statement printovima, pristupačnim cijenama i pozornosti koju pridaje detaljima. Veliki plus je i taj što nudi odjeću i za krupnije žene, stoga se ne morate brinuti o tome hoćete li se stati u ono što vam zapadne za oko.

Finery London

Ubrzo nakon što je 2014. godine predstavio svoju prvu kolekciju Finery se brzo plasirao na vrh liste želja modnih urednika i trendseterica. I dok mnogi brendovi slijepo prate trendove, Finery se odvojio od gomile pridržavajući se bezvremenskog dizajna uz doziranje novosezonskih trendova.

Sézane

Sézane je savršena doza pariškog šika koji bismo svima predložili da imaju u ormaru. Brend je započeo svoju modnu priču kaovintage dućan na eBayu, a danas modnim ovisnicama nudi jedinstvene retro komade što se lako uklapaju u svačiji stil i garderobu. Idealan je odabir ako tragate za bezvremenskim komadima koji uspješno odolijevaju zubu vremena. Kožne torbe, haljine i pletivo s potpisom brenda Sézane nešto su čime ne možete pogriješiti.

Rouje

Francuskinja Jeanne Damas lansirala je brend Rouje, a koji bismo opisali kao ogledni primjerak stila Parižanki. Retro haljine sitnog cvjetnog printa, bluze s puf rukavima, pletene torbe i traperice vintage izgleda ono su po čemu je poznat ovaj pariški brend.

House of Sunny

House of Sunny opisuje sam sebe kao basicbrend koji njeguje čistu, besprijekornu estetiku i siluete što osiguravaju svakodnevni uspjeh. Pristupačni modni brend u svojoj 12. kolekciji nudi obilje aktualnih trendova među kojima ćete sigurno pronaći onaj koji biste i sami isfurali.

Gestuz

Ako ste u potrazi za ključnim komadima sezone s cool zaokretom i dozom skandinavske estetike, onda je Gestuz pravi izbor za vas. Danski brend ugledao je svjetlo dana 2008., no tek je nedavno privukao pažnju trendseterica, zahvaljujući Asosu koji je prepoznao njegovu kvalitetu.

Dream Sister Jane

Dream Sister Jane londonski je brend koji se sastoji od ženstvenih i romantičnih komada i odiše vintage stilom. Šarmantne haljine, bluze i modni dodaci namijenjeni su ženama koje se žele istaknuti u masi.

Lost Ink

Još jedan brend koji možete ugrabiti na Asosu je Lost Ink. Nudi sve samo ne dosadne komade odjeće koji će u trenu začiniti svaki vaš stajling.

Oliver Bonas

Na brend njegova vlasnika i osnivača Olivera utjecale su mnoge zemlje u kojima je živio. Od rane je mladosti imao usađenu ljubav prema dizajnu pa je 1993. godine otvorio prvu trgovinu, danas preraslu u lanac od 80 trgovina diljem Velike Britanije. Ako volite klasičnu eleganciju, onda će vam se ovaj brend itekako svidjeti, piše Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...