Ellen DeGeneres sve je dozlogrdilo i sprema se obustaviti svoju emisiju?

Poznata komičarka i voditeljica emisije koja nosi njeno ime optužena je za toksičnu radnu kulturu. Njeni djelatnici tvrde kako je problem u njoj, a ne u drugima.

Jedan trenutni i deset bivših zaposlenika emisije ‘Ellen DeGeneres Show’ otkrili su kako na njihovom radnom mjestu vlada toksično radno okruženje. Neki su je optužili da namjerno žmiri kad izvršni producenti nekoga seksualno uznemiravaju.

Sama komičarka navodno je spremna obustaviti emisiju jer se njen brand od cijele ove situacije teško može oporaviti. Ellen DeGeneres nedavno je poslala memorandum svojim djelatnicima u kojima tvrdi kako je poduzela korake da se situacija popravi, no njeni djelatnici nisu to primili kako se nadala. Uglavnom je i dalje vide kao negativku, a WarnerMedia pokrenuo je unutarnju istragu.

Neki djelatnici emisije tvrde kako njena isprika ne vrijedi ništa jer je ona stvorila i omogućavala toksičnu kulturu na radnom mjestu. Komičarka i voditeljica navodno je otpustila svakoga tko je imao primjedbu na ponašanje troje izvršnih producenata – Eda Glavina, Andyja Lassnera  i Mary Connelly.

Također kruže glasine da Ellen DeGeneres mrzi svoj posao i teško nalazi snage biti ljubazna prema ljudima, a publiku gleda s gađenjem.

Svoju kolegicu prozvao je i slavni komičar Brad Garrett poznat po svojoj ulozi Roberta Baronea u ‘Svi vole Raymonda’.

‘To sve dolazi s vrha’, napisao Garrett je na Twitteru.

Komičar koji je bio u gostima kod Ellen DeGeneres šest puta između 2004. i 2007. kaže kako je njeno loše ponašanje javna tajna, prenosi Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...