Falkensteiner nudi besplatne PCR testove svim gostima iz Austrije

Zbog upozorenja o rizičnosti putovanja u Hrvatsku koje je Austrija izdala 17. kolovoza, hotelska grupacija Falkensteiner Hotels & Residences uvela je besplatne PCR testove za sve austrijske goste koji su rezervirali najmanje tri noćenja u Falkensteiner hotelima i kampu u Hrvatskoj.

”Brzo smo reagirali, pa već od 17. kolovoza našim gostima nudimo mogućnost besplatnog PCR testa koji je potreban za prelazak austrijske granice i koji se provodi izravno u hotelu. Za one goste koji bi se radije testirali kod kuće nudimo popust u iznosu od 50 eura po odrasloj osobi ili djetetu od šest godina starosti. Odluka o tome želi li se gost besplatno testirati, ovisi naravno o svakom pojedinom gostu. Važno je reći kako naši hoteli u Hrvatskoj ostaju otvoreni. Temeljito provodimo mjere pod nazivom „Sigurni hoteli“ u svim hotelima, za koje imamo vrlo pozitivne povratne informacije. To nam omogućuje da svojim gostima pružimo bezbrižan i opuštajući odmor unatoč sigurnosnim mjerama opreza”, izjavio je Christoph Crepaz, Managing Direktor Marketing & Sales u grupaciji Falkensteiner.

Postupak je isti u svim hotelima i odmaralištima: gost kontaktira recepcijsko osoblje kako bi dogovorio termin za naredni dan. Najdulje 24 sata nakon PCR testa, gost hotela dobiva rezultat koji vrijedi 72 sata i mora biti predočen na granici prilikom ulaska u Austriju. Ako se gost razboli, na raspolaganju mu je posebno obučen tim koji će se pobrinuti za sve daljnje korake i pružiti mu najbolju moguću njegu.

Informacije o mjerama Covid-19 koje se odnose na pojedinu zemlju kontinuirano se ažuriraju na web stranici kako bi se gostima pružile sve najvažnije informacije: www.falkensteiner.com/hr/corona.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...