Filmska potjera za vozačicom (27); Ukrala gorivo, bježala policiji pa auto ostavila u šumi

Policijski službenici Policijske postaje Biograd su sinoć u 20,10 sati na dionici državne ceste D8 između Biograda i Pakoštana, postupajući po prethodnoj dojavi, pokušali zaustaviti osobno vozilo marke Honda šibenskih registracijskih oznaka. Vozač osobnog vozila se oglušio na zvučne i svjetlosne signale policajaca te nastavilo vožnju u pravcu Šibenika da bi na predjelu Pakoštana skrenuo u šumu i napustio vozilo.

Nedugo zatim, policijski službenici su u Pakoštanima pronašli vozača navedenog vozila te je utvrđeno da se radi o 27-godišnjoj vozačici, koja je dovedena u prostorije policije.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 27-godišnjom vozačicom, ista se sumnjiči za počinjenje više prometnih prekršaja i to: upravljanje vozilom u vrijeme zabrane, upravljanje vozilom kojem je istekao rok važenja tehničkog pregleda, kao i osiguranja te za prekršaj nepoštivanje znaka ovlaštene osobe.

Također se sumnjiči da je prethodno oko 19 sati na benzinskoj postaji u Pakoštanima natočila gorivo u iznosu od 239,34 kuna, nakon čega se udaljila vozilom bez da je podmirila račun za gorivo.

Uz optužni prijedlog zbog počinjenja više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i prekršaja iz Zakona o osiguranju, 27-godišnjakinja je privedena na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...