Gradonačelnik Paga, Fabijanić: “Nanosi nam se velika šteta, u gradu već tri tjedna nema oboljelih”

Slijedom informacija da su se njemački i talijanski maturanti zarazili otoku Pagu, a oglasila se i Slovenija koja tvrdi da bilježe velik broj importiranih slučajeva povezanih s ljetovanjem na ovom otoku, oglasio se gradonačelnik grada Paga, Ante Fabijanić.

Za širenje virusa krive se noćni klubovi i partiji na kojima nema poštivanja epidemioloških mjera, što kazuje Fabijanić, nema veze s mirnim i sigurnim okruženjem koje svojim turistima nudi sam grad Pag.

– Tražimo da se iz članka na portalu Dnevnik.hr ukloni fotografija gradske plaže Prosika u gradu Pagu jer se time nanosi velika šteta turizmu grada Paga. Objavljivanje fotografije, ilustracije „Turisti na otoku Pagu“, fotografa Dina Stanina iz agencije Pixsell, krajnje je neozbiljno, neutemeljeno i neprovjereno. Na području grada Paga u protekla 3 tjedna nema oboljelih pacijenata niti pozitivnih osoba na koronavirus–COVID 19. Također, otkazane su sve zabavne i javne manifestacije na administrativnom području grada Paga te nismo poznati kao party destinacija. Na našem području borave turisti koji uživaju u ljepotama i mirnom, obiteljskom odmoru te se kod nas osjećaju sigurno, napisao je Fabijanić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...