Zadarski HGSS-ovci u akciji; Pronašli nestalu pastiricu i maloljetnika koji se bez vode uputio u brdo

“Uspješno završene dvije potrage! Na Velebitu strani maloljetnik i u ženska osoba s područja Kašića. Oboje živi!”, objavila je danas na društvenim mrežama zadarska stanica HGSS-a.

Naime, jučer oko 13 sati prijavljen je nestanak žene koja je izašla na ispašu s ovcama u 6 ujutro. Za 63-godišnjakinjom je tragalo devet spasioca u pratnji potražnih pasa. Potraga je završila u 18:27 sati kada je pronađena, niti kilometar od kuće, neozlijeđena, no vidno dezorijentirana i dehidrirana.

U 17: 50 pronađen je i 16-godišnji strani državljanin koji se uputio s biciklom u brdo bez vode i sa polu-praznom baterijom na mobitelu. Njegov nestanak prijavljen je jučer oko 15 sati, a spasioci su ga pronašli kod zaseoka Adžići, neozlijeđenog, no dehidriranog i vrlo umornog. Ubrzo je prebačen u Starigrad.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...