Josipa Lisac skinula se u kupaći kostim i pozirala za fanove

Diva domaće estradne scene Josipa Lisac poznata je po svom istančanom i uvijek nadasve originalnom i drugačijem stilu odijevanja. Imali smo je prilike vidjeti u svakojakim izdanjima, ali ne i u ovom koje je nedavno podijelila sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

Neponovljiva glazbenica i kraljica avangarde svojim osebujnim modnim stilom i glazbom uveseljava javnost čak 53 godine. Mnogi će se glazbeni kritičari složiti kako Josipa nema konkurenciju kada je glazbeno umijeće u pitanju, a sigurni smo i da bi se brojni modni kritičari složili s nama kada kažemo da isto vrijedi i za njezin stil odijevanja.

Uvijek besprijekorno dotjeranu pjevačicu imali smo prilike vidjeti s raznim frizurama i bojama kose, sa svakojakim ukrasima na glavi i u najoriginalnijim kreacijama, koje rado objavljuje i na svom profilu na Instagramu.

Nikada, ali baš nikada Josipu nismo imali prilike vidjeti u nekom golišavom izdanju ili štoviše kupaćem kostimu, kao što je to postala svakodnevica kada su u pitanju njezine mlađe estradne kolegice. No, za sve postoji prvi put. Talentirana umjetnica s obožavateljima je podijelila fotografiju u kupaćem kostimu.

U prvom planu nisu bile grudi ili stražnjica, već je fotografija vrlo ukusna i s puno stila – baš u Josipinom stilu. U crnom jednodjelnom badiću i s velikim slamnatim šeširom na glavi 70-godišnja pjevačica je uživala u piću, udobno zavaljena u bazen.

Upravo tako mnogi zamišljaju svoje ljetovanje, a za svoju destinaciju za odmor Josipa je ove godine izabrala predivnu Istru iz koje je prije nekoliko dana podijelila fotografiju. Josipu je tijekom opuštanja na bazenu snimio njezin prijatelj s kojim rado provodi vrijeme, akademski slikar te dizajner interijera i cvijeća, Saša Šekoranja, piše Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...