Krenule pripreme; Butić: “Suparnici će nam biti ovdašnji županijski ligaši i neki trećeligaši”

Na igralištu Stanovi okupila se seniorska momčad HNK Zadar i počela svoje pripreme za novu sezonu. Igračima se prije prvoga treninga obratio Damir Knežević, predsjednik kluba, koji je između ostaloga istaknuo da se očekuje kako će momčad svoje natjecanje početi u Prvoj županijskoj ligi, te da su rezultatske ambicije plasman u Treću HNL od sezone 2021/22.

Trener prve momčadi izabran je i imenovan prije desetak dana. Riječ je o Josipu Butiću, iskusnom stručnjaku, čiji će pomoćnik biti Zvonimir Jurić.

– U prvoj fazi imat ćemo treninge pet puta tjedno. U drugom tjednu ovih priprema počet ćemo s odigravanjem oglednih utakmica, a suparnici će nam biti ovdašnji županijski ligaši, te neki trećeligaši – rekao je Butić.

Na prvi trening došli su sljedeći igrači: Jakov Pinčić (vratar), Ivan Tokić, Josip Anić, Filip Anić, Luka Zdrilić, Dino Kulaš, Josip Kevrić, Ivan Anton Vasilj, Luka Begonja, Jure Jerbić, Josip Iveljić, Josip Butić.

Juniori: Anđelo Subašić (vratar), Dorian Rudić, Marko Jurica, Roko Delija, Jakov Šarić. Na probi: Luka Erstić, Michael Kulaš (vratar) i Ante Fain.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...