Kupio heroin za 9 tisuća kuna u Arbanasima, ugledao policajce pa bacio vrećicu i pokušao pobjeći

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvoje hrvatskih državljana, starosti 43 i 42 godina zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droga.

Naime, provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 42-godišnjak jučer, 07. kolovoza, oko 10.50 sati na području Arbanasa izvršio prodaju oko 53 grama droge heroin 43-godišnjaku za oko 9.000,00 kuna, koji je drogu kupio radi daljnje preprodaje na zadarskom području.

Nakon što je 43-godišnjak ugledao policijske službenike, odbacio je vrećicu s heroinom te se pokušao udaljiti. Ubrzo je sustignut te uz uporabu sredstava prisile priveden u službene prostorije policije.

Također, policijski službenici su nedugo nakon toga uhitili i 42-godišnjaka kod kojeg je izvršena pretraga doma kojom prilikom je pronađeno oko 10.640 eura i oko 11.000 kuna za koje se sumnja da potječu od preprodaje droge, a na lokaciji gdje je skrivao drogu pronađena je vrećica s oko 52 grama droge heroin.

Pronađena droga i novac su im oduzeti, te su oboje kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu za kaznena djela Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...