Miočić otkrio koji su mu planovi nakon borbe s Cormierom, a onda na presici napravio šou; vikao je na novinare, a jednom je zaprijetio i batinama

Stipe Miočić pobijedio je u trećem međusobnom ogledu Daniela Cormiera i tako potvrdio da je najveći teškaš u povijesti UFC-a. Miočiću je to bila četvrta obrana titule teškaškog prvaka, a do nove pobjede je došao jednoglasnom odlukom sudaca nakon pet rundi. Odmah nakon borbe je pohvalio svojeg protivnika.

‘On je strašan borac. Bog ga blagoslovio. Veliki je šampion’, hvalio je Cormiera Stipe pa dodao kako nije imao plan u svakom trenu u borbi:

‘Nisam imao plan u svakom trenutku meča. U određenim trenucima nisam imao pojma što radim. Borio sam se instinktivno’, otkrio je Miočić.

Dana White je najavio kako je Francis Ngannounovi Stipin protivnik, a spomenuti borac je Miočića pohvalio i poručio mu da se vide uskoro. Ipak, borac hrvatskih korijena se osvrnuo na kratkoročnije planove i prioritete.

‘Jedva čekam ići kući vidjeti svoju kćer. Idem uživati u ostatku ljeta’, rekao je Stipe odmah nakon meča.

Miočić je, naravno, morao odraditi i konferenciju za medije na koju je stigao dobro raspoložen i napravio pravi šou. S novinarima se šalio, na neke je vikao, a jednom od njih je poručio i kako će ga razbiti nakon presice.

‘Mislim da sam odradio dobar posao. Mogao sam još bolje, ali sretan sam zbog svoje izvedbe.’, komentirao je u ozbiljnijem tonu Stipe pa dodao kako nije znao kako stoji nakon četvrte runde nakon koje su svi mislili da je 2:2:

‘I da sam znao da je 4:0, išao bih po petu rundu’, jasan je bio Miočić.

Cormier se nakon borbe požalio da ga je Stipe ubo u oko zbog čega ništa nije vidio do kraja meča, a Miočić je izrazio žaljenje zbog toga.

‘Žao mi je što sam ga ubo u oko. Nisam to napravio namjerno, kao što ni on nije to napravio namjerno. Vidio sam tek na snimci da se to dogodilo. Pomislio sam: ‘auuuuu, moja krivica”’, rekao je Miočić pa dodao kako ne razmišlja o idućoj borbi u kojoj bi mu protivnik trebao biti Francis Ngannou:

‘Trenutno mi je sve nevažno. Ne želim razmišljati o nikome.’

U jednom trenutku dobro raspoloženi Miočić počeo vikati na jednog novinara da se mora izboriti za pitanje, a stanovitom Kevinu je i zaprijetio.

‘Ti i ja, druga borba večeras, odmah nakon ovoga’, poručio je Kevinu s kojim si je očito jako dobar Stipe, a na drugog novinara je vikao:

‘Moraš se boriti za mikrofon! Bori se!’

Miočić je na kraju novinarima priznao da je osjećao da će pobijediti na kraju druge runde kada je Cormiera zahvatio s nekoliko udaraca, bacio na pod i nastavio udarati. Amerikanca je tada spasio sudački gong koji je prekinuo rundu.

‘Osjetio sam da ga imam na kraju druge runde. Da nisam previše požurio zahvatio bih ga još jednim udarcem i, da runda nije završila, imao bih ga već tada. Bio je uzdrman i početkom treće runde. Bio sam i ja na kraju prve kada me zahvatio na samom kraju prve runde. Pogledao sam prema gore nakon toga i pomislio ‘dobro je, još ga vidim”, ispričao je Stipe pa za kraj dodao kako ima još toga za napraviti:

‘Imam još puno toga za napraviti i dokazati’, poručio je Stipe nakon što je postao najveći teškaš u povijesti, piše Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...