Na Branimiru provalio u stan 73-godišnjakinje i ukrao joj novac i nakit

U petak, 07. kolovoza u Zrinsko-Frankopanskoj ulici u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u službene prostorije u vlasništvu trgovačkog društva odakle je otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Teške krađe.

U subotu, 08. kolovoza u Lišanima Ostrovičkim nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 41-godišnjakinje odakle je otuđio novac i razne cigarete, nakon čega je provalio u obližnji ugostiteljski objekt u vlasništvu 40-godišnjakinje odakle je otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Teške krađe.

U subotu, 08. kolovoza poslijepodne u Ulici Obala kneza Branimira u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u stan u vlasništvu 73-godišnjakinje odakle je otuđio novac i zlatni nakit.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Teške krađe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...