Na Stanovima prijateljske utakmice mlađih pionira i kadeta HNK Zadar i HNK Rijeka

Nakon početka svoga djelovanja, te formiranja svih mlađih klupskih selekcija, potom i seniorske momčadi, Hrvatski nogometni klub Zadar kao sastavni dio svojih aktivnosti počeo je uspostavljati i prijateljske odnose s nizom klubova iz Zadarske županije, ali i s drugih područja širom Republike Hrvatske. Nedavno je održan i veoma uspješan susret čelnika HNK Zadar i HNK Rijeka, Damira Kneževića, predsjednika kluba sa Stanova i Damira Miškovića, predsjednika Uprave riječkoga prvoligaša s Rujevice, ujedno i jednog od dopredsjednika Hrvatskoga nogometnog saveza.

– U višesatnom razgovoru, koji je bio veoma otvoren i srdačan, razgovarali smo o nogometnom sportu uopće, posebno u Hrvatskoj, o perspektivi toga sporta, o infrastrukturi i mnogim drugim zanimljivim temama, a posebno smo razgovarali o uspostavljanju prijateljskoga odnosa dvaju klubova, te o načinima buduće dugoročne suradnje u kontekstu boljitka nogometa u cjelini. Tom smo prilikom dogovorili i prijateljske utakmice dviju klupskih mlađih selekcija pa će u utorak, 1. rujna na Stanovima međusobne utakmice najprije igrati mlađi pioniri, potom i kadeti. Ovom prilikom zahvalio bih javno gospodinu Damiru Miškoviću, predsjedniku Uprave HNK Rijeka na tomu što je našem susretu posvetio dosta vremena i pristupio mu u dobroj vjeri, na iskazanoj potpori HNK Zadar u ostvarivanju naših planova i programa, te na zalaganju da HNK Rijeka i HNK Zadar uspostave i trajno njeguju dobre odnose koji će svakako uključivati i suradnju na stručnoj i na drugim razinama – kaže Damir Knežević, predsjednik HNK Zadar.

Prijateljske utakmice mlađih pionira i kadeta HNK Zadar i HNK Rijeka na igralištu na Stanovima u utorak, 1. rujna, počet će u 17, odnosno 18 sati.

Tekst i foto: HNK Zadar

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...